Konfirmasjonstida i Masfjorden

Konfirmasjon i Masfjorden

Gjennom konfirmasjonstida i Masfjorden ønsker vi at konfirmantane i ein samanheng med gode opplevingar skal få i djupare forståing av den kristne trua handler om, kva den kan bety for viktige spørsmål i livet, og kva det er å ha ein plass i den kristne kyrkjelyden.
Ordninga vår er lagt opp i samsvar med den vedtekne Plan for trusopplæring i Den norske kyrkja og i samsvar med denne, strekker den seg frå dei første samlingane i september til konfirmasjonssøndagane i april-mai.
Konfirmasjonstida har fire hovedelement - gudstenestedeltaking, to kortleirer (på Fjon Fjellkyrkje), tre lørdagssamlingar og konfirmantklubbkveldar. Dei to siste i det enkelt sokn, andre samlingar er felles for alle konfirmantane i Masfjorden.
Ei meir utførleg presentasjon av konfirmasjonstida kan ein finne ved å laste ned Orientering om konfirmasjonstida i Masfjorden.

Nyttige skjema og info

Ved å klikke på ein av titlane under, vil du finne skjema eller info du treng

Konfirmantkalender

Årsplaner