Konfirmasjon

Konfirmasjonstida i kyrkja er ikkje berre for dei som alt har eit kristent livssyn. Å vere konfirmant i kyrkja er like mykje for dei som tvilar, eller berre er nygjerrige.

Den norske kyrkja har lagt ut på nettet ein del informasjon om konfirmasjonen. Du finn denne ved å peike og klikke her.

Artiklane nedunder handlar om konfirmasjon og konfirmasjonsførebuing i Masfjorden.

Konfirmasjonsgudsteneste i Solheim kyrkje

Søndag 20. september, som er 16. søndag i treeiningstida var det endeleg duka for konfirmasjonsgudsteneste i Solheim kyrkje.

Konfirmasjon i Sandnes kyrkje

Trusopplæraren sitt blikk før, under og etter konfirmasjonane i Sandnes kyrkje 6. september.

Konfirmantar i Frøyset

"Dette er ei konfirmasjonsgudsteneste ulik alle andre," sa sokneprest Harald Sundsbø i talen sin. Det hadde han heilt rett i!

Konfirmantpresentasjon i Sandnes

Konfirmantpresentasjon i Solheim

«De er verdfulle, akkurat slik som de er.»

Dette var ein viktig bodskap i undervisningsleiar Helga Ekehaug si helsing til dei nye konfirmantane i Frøyset kyrkje.